Meteen naar de inhoud
Greencof_Groene_koffie_Green_coffee

KOFFIE MET KARAKTER!

Over ons

Greencof heeft haar hoofdvestiging in het historische centrum van Hoorn, op veertig kilometer afstand van Amsterdam. Vanuit Hoorn vertrokken in de Nederlandse ‘Gouden Eeuw’ talloze schepen naar onze toenmalige koloniën in ‘De Oost’, onder meer om koffie te halen. Zo groeide Hoorn in de achttiende eeuw uit tot één van de belangrijkste centra voor de wereldhandel in koffie.

Wij zijn altijd op de hoogte van waar en op welk moment onze producten op de wereld zich bevinden. Hierdoor kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte houden van de laatste stand van zaken. 

 Voor ons is koffie meer dan een handelsproduct. Wij zijn kenners en liefhebbers van een drank die in Nederland bekend staat als het ‘Zwarte Goud’. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Wij zorgen ervoor dat wij alles weten over de kwaliteit en smaak van onze variëteiten. Dit zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers altijd verzekerd zijn van het juiste product. 

Greencof_schilderij
Leon Zaal

Oprichter

Greencof werd in 2007 door Leon Zaal opgericht. Destijds zag hij de vraag naar duurzaam geproduceerde koffies groeien en besloot zich hier met Greencof in te specialiseren. “Koffie is een mooi product, maar iedere slok smaakt beter als je weet dat deze op een verantwoorde manier is geproduceerd”.